lördag 6 april 2013

"Patrik, du var fet bra länge...."

Jag har ingen aning om vilka tjejorna är. Jag läser sällan kvällstidningar och om jag gör det så klickar jag på fliken "Hälsa" långt innan "Nyheter". Det här gjorde mig glad och det vill jag dela med dig. på känt manér får du även en diskussion om innehållet. Min diskussion, men jag tar den gärna med dig om du vill. 0702-17 22 60 går nog snabbast.

Artikeln: http://www.expressen.se/halsa/bantade-efter-att-ha-sett-semesterbilderna/


Att inspirera och inspireras är viktigt för mig och förmodligen även för dig. Visst vill du gärna lära mig det du kan? Jag vill iaf att du ska göra det. Jag har som sagt ingen som helst koppling till, eller någon kännedom om vad som är de egentliga skälen till tjejernas övervikt så jag antar helt enkelt att det är det vanliga. För mycket in och för lite ut. Det intressanta här är ju att de bekräftar att först när de började göra rätt så kom resultaten. Alltför ofta läser eller hör man om banande som misslyckas, de rasar i vikt och går upp lika mycket. "Det är som att sluta röka", säger en av damerna i artikeln, "Du måste vilja det, annars går det inte".

Peka och välj.... dvs sätt målet.

Mål, utförande och resultat. hela mitt liv bygger på detta mantra. Jag vet att alla kan göra allt. Ja, ni fattar - vissa saker går kanske inte rent anatomiskt. Jag kan inte springa på tre ben för jag har bara två och Peter Jöback kan aldrig bli mamma. Som tur är har jag inte uppnått allt jag vill, det skulle ju vara tråkigt. Men det finns saker som jag har mål satta för. Sker det inte i detta livet så i nästa, men jag jobbar för det. Vissa saker har jag bra strategier för att hantera på vägen fram till måluppfyllelse. "Du måste vilja, annars går det inte", är sant.

Jag är man. Rejält.

När du väl bestämt så gör det bara. Jag slutade snusa över en natt, jag har gått ner femton kilo enligt en plan. I det fallet långsiktigt med en försiktigt början och så ett tokarbete sista halvåret. Fem kilo de två första åren, tio sedan i maj förra året och de sista fem nu i vår. "Tack för berömmet", men syftet var att peka på långsiktigheten  Det måste vara motiverad. Fakta motiverar, när det gäller övervikten så rekommenderar jag att du googlar på "övervikt sjukdom" och sedan sätter igång med att fastställa målet.

Välj din träningsform. Men tveka aldrig
när du väl kör. all in eller dö.

I just fucking did it, yo can too. Eller snarare jag håller på fortfarande. Som en kille sa i baren  på gymmet igår kväll. "Fan nu börjar det ge resultat - men du var fet bra länge....". En underbar kommentar som ger mig sådan styrka.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar