onsdag 3 april 2013

Fred råder i köket.

Det var inte meningen att sätta militären i beredskap. Jag har bara börjat fundera och tänka på utveckling framåt. Fast jag är glad att ni är några som faktiskt reagerat på tonen i morse. Vi får tänka på att jag skrev vid femtiden och att det var mörkt ute. Mitt sinne däremot  är lika ljust som alltid. Jag är nöjd men vill naturligtvis ständigt utvecklas - det om något är väl jag? Så vi låter NATO återgå till Defcon 0 och hoppar in i matrutan i stället.

Inget som helst hot föreligger.


Jag tänker inte börja tröstäta öl och chips. Nej, mitt intresse för rätt träningsmat växer ständigt och jag vill testa och göra rätt allt oftare. Frukosten bestod av en gigantisk - tar man en dl av varje så blir det så -  kiwismoothie på ägg och kvarg samt nybryggt kaffe. En rejäl boost kan jag säga och vid sextiden var jag pigg som en fisk. Då hade jag jobbat sedan halv fem. Kaffet hade jag inte i smoothien utan i en kopp bredvid. Syftningsfel. Till lunch resterna av gårdagens rekor piffade med chilliflingor. Den branden släcks bäst med negativa kalorier i form av iskallt apelsinvatten.

Ett-ett-två är lätt att slå. 

Syftet med maten är ju att ge rätt mängd energi för att hålla vikten på en bra nivå men samtidigt också orka träna och leva. Jag förbrukar upp till 8-9000 kcal på min träning per vecka och har gjort så med målet att bränna fett runt midjan och kanske gå ner i vikt. Jag fick igår igen en kommentar på gymmet om den förändring jag lyckats med och det peppar men jag blir även lite orolig eftersom några även undrat om jag äter tillräckligt. Själv känner jag mig hälsosamt smalare och hårdare. Men man kanske ska lyssna lite mer, dagens tema! Förmodligen lätt att bli hemmablind.

Vill man ha tillgängligt.

Jag är så glad för alla synpunkter jag får. Både "vad du gått ner" eller "bra jobbat" och "tänk inte så mycket på vågen". Det finns vänner som har så kloka åsikter om vikt, kroppar och utseende som nämner måttband och kläder som bättre måttstockar än kilogram. Självklart och ni ska veta att jag bryr mig och lyssnar. Jag kan ha brutalt ärliga åsikter som jag törs föra fram ibland men ni ska veta att jag trots mina spetsiga ideal är en vanlig pojke som hemskt gärna använder paraply när det regnar som värst.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar