måndag 20 maj 2013

Grundämnen ur fas?

Det är naturligtvis helt åt helevete att svina och bränna som mobben i Husby gjort i natt. Har ingen aning om varför och kan inte spekulera. Däremot gav frukostens nyhetstittande - ganska ovanligt att jag ser TV överhuvudtaget - ett par goa garv som här redovisas.

Repslagaregatan, Nyköping. Tredje gånger på femhundra
meter som bussdj. stannar för cyklister. Miljöbra...?


Den unga Åsa som rapporterade från Husbykravallerna försökte fylla sina sekunder med diverse floskler. Värst var avslutningen när hon förklarade varför de boende inte fick gå in i det utbrända garaget. "Det kan finnas farliga gasvätskor därinne....". Jäpp, så är det nog. Missat kemilektionen, Åsa Dixon?

Hallåmannen i ABC drog nyheten om bostadskön och det var väl mera ett syftningsfel. Men ändå lika kul. "Bostadsförmedlingen räknar med att färre lediga lägenheter kommer in under året..." Vilken tur då! Det kan bli ganska trångt annars.

Och så ett citat från förbundskapten Mårts; "Jag har inte sett eller hört något under turneringen, så det är nog mest ni som står utanför som vet...". Wow, snacka om fokus och att gå in i boxen. Fast han har säkert rätt, det blev ju guld.

Trappmys i ösregn.

Yours truly är farligt taggtrådspigg och ser fram emot en brottarmåndag med varningstext att läsa före förtäring. Energin som skapades under gårdagens urladdning finns kvar. Och så har jag redan skrattat tre gånger enligt ovan. Ducka, jag har varnat dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar