torsdag 4 juli 2013

The Swedish commando!

"Kiss me I´m Swedish" - ja, jag erkänner att jag haft en sådan tröja men lämnar i övrigt inga kommentarer om textens effektivitet. Budskapet är ju tänkt att leda fram till ett resultat, men jag jobbar ju faktiskt tvärtom. "Yep, I just kissed you. I´m Swedish." Det är mera så för mig. Jag får liksom jobbet gjort.

Rätt utrustning, rätt tid och plats är  allt som krävs för att få jobbet gjort.
Och lite attityd....
I jobbet, i idrotten och på en massa andra otänkbara arenor kliver jag med glädje in och ser till att DET händer. Förvånande ofta märker inte ens hela eller delar av verksamheten av att jag varit där och löst det. Inte för att jag på något sätt är blygsam. En dag som denna - 4th of July - finns det kopplingar i världen till stolthet som lyfter även mig fast jag inte är inblandad. Stolt och lyckligt över vad jag åstadkommer. Jag skulle gärna få cred för allt men ibland går det inte eller så får jag kanske det av de delar företaget som vet att jag kommit och gått. Och lämnat en förändring efter mig.

Surprise attack!
Förändring är utveckling där motsatsen, stillastående, är en långsam grå väg till undergång. Många verksamheter fastnar efter ett tag och om dessa saknar möjligheten till egen utveckling behövs jag. Den svenske commandosen som analyserar och sedan utför jobbet snabbt och smidigt och sedan glider ut i tysthet.

Rätt utrustning, rätt tid och plats är allt
 som krävs för att få det gjort.
Och lite attityd....
I de flesta fall är jobbet klart och glömt när fakturan är skickad men i andra kan huggtänderna sitta djupare och man vet att man kommer att komma igen. Vissa saker bestämmer inte ens jag över. Märkligt men så är det. Dagens slutsats är solklart i sin koppling till mål, träning och resultat. "Do or die", helt enkelt. Och fixar du det  inte på egen hand eller med vad du har i skåpet så ring mig.

Om du liksom inte får det gjort till 100% - be en vuxen om hjälp.
Jag landstiger och rekar. Improviserar, anpassar mig och löser uppgifter. Förhoppningsvis utan att lämna för många lik efter mig. Bill Swan sjöng "I can help" på sjuttiotalet och så funkar även din vän Patrik. Förvånande nog inom fler områden är vad du först tror. Prova gärna att ringa - jag finns på eniro. Jag är entreprenör i commando-branschen. Kram för att du läser, förstår och vill utvecklas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar