onsdag 10 juli 2013

Patrik kan inte stava till politiskt korrekt?

Inte vet jag. Jag bryr mig inte utan sprider tveklöst mina tankar om mål, träning och resultat. Det är liksom det ni betalar mig för att göra. Ibland snubblar jag in på företagande, politik eller kanske relationer. Ibland på kroppar och då är det nära...... Fast bara ibland. Jag är rak och jag ställer samma höga krav på andra som mig själv. Ett kravlös verksamhet självdör garanterat. Titta på skolan. Eller grannens förhållande som sinar i entusiasm och glöd när man inte längre talar om för varandra vad man vill (ha).



Blev glad när jag fick en länk till följande text som jag citerar med risk att hela PK-etablissemanget av SD-hatare besöker bloggen;  "Segregationen är ett benhårt faktum. Jag tycker att i skolor med mer än 20 procent invandrare borde disciplinen vara benhård istället, och att nationalsången och flaggan bör sjungas och hissas där varje måndag."  Fast jag skulle ju prata om vardagsträningen jag fick igår och inte politik. Men det är mina ögon en uppfriskande text som kom från ett oväntat håll.


Hjälpte kompisen med vidhängande förlovning och svärfar att flytta från A till B igår. Fyra trappor upp blev enplansvilla i andra änden. Mycket svett och pust - mest från de andra naturligtvis - men jag fick fram på kvällen medge att jag var lite mosig i låren. Annars tyckte vi nog att det gick bra, vi racade varandra uppför trapporna med hög pepp när hissen var ockuperad. Kompisen tycker om fys med och det känns därför äggstra bra att de kommit närmare Nyköping. Risken för träning ihop ökar markant då.



Idag - i morse - upptäckte jag att mina gripmuskler i armarna jobbat som fan igår. Underbart. Träningsvärk efter vardagsmotion är skiten, som vi säger på svenska. Glädjande nog sitter även knäskålen på sin vanliga plats idag och knät glappar precis som vanligt. Ingen skada skedd trots att jag lyckades förflytta den tio centimeter i lodrät riktning med hjälp av en flyttkartong märkt "gamla städ och gjutjärnsstekpannor...". Tack till V och M för en kul dag. Välkomna till min värld.



Just det, citatet kommer från allas vår favvo - Dogge.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar