söndag 1 september 2013

Bättre skrika ett ja än att...

..viska ett nej. Jag skriker alltid ja. Lundell sa det redan 1979 när han släppte "Ripp Rapp", Sveriges bästa rockalbum hittills. Möjligen i konkurrens med kung Lasses "Tänk om jag ångrar mig, och ångrar mig igen..." från 2009.  Igår dök chansen upp igen. "Hej, det är Björn vad gör du ikväll...?" "Tvättstuga, trött, jobbgrejor",  men jag svarade till slut "Inget? Vaddå då?". "Bra häng på vi ska leka, grilla och ha det bra". En kvart senare var jag bokad. Först hade jag hittat på och meddelat Björn att jag skulle jobba och, och, och....". Men så släppte jag på mitt skydd och tänkte; "Rock, and rock hard..." Folk bits, men jag har salubrin.
Vi hade bland annat tur med vädret..
Det blev bra. Lärde känna en dryg handfull nya roliga. Hade dessutom så sjukt roligt med dessa figurer som bjöd in mig i sin gemenskap. Jag var den främmande fågeln men kände mig så välkommen. Så här, ett dygn efter, är jag som företagare lite lack på mig själv att jag inte vet vad alla jobbar med. Vi kanske kan hjälpa varandra? Kan vi skoja om Modern Talking så kan vi jobba ihop. Alla hade någon form av idrottsbakgrund och tävlingsmomentet lockade fler än mig.

"En motiverad kvinna med ett vapen. Livsfarligt..."
Först fotbolls- och frisbeegolf och sedan löpskytte, som skidskytte ungefär. Jag kan meddela att det var många frågor i stil med" har ni koll på det där?",  och "hur många missar var det?". Helt underbart och jag kunde slappna av. Visserligen hann jag säga "OK, visst är det en lek, men en lek blir inte bra om man inte tar den på allvar...". Jag hade ingen aning om att det här sjuka tävlingsgänget fanns i Nyköping.

"Sätt den högt, Mesa inte. Tack Ola...." En av mina klarare straffar....
Att jag sedan vann trekanten ihop med Ola och sedan en mycket bra och svår individuell associatonstävling samt kom tvåa ihop Ola igen i en sugtävling har inget med min totalbedömning av kvällen att göra. Jag hade druckit lika mycket vin även om jag förlorat. Men för dig som följer mig så vet du att jag tycker vinna är viktigt....

"Lite som att stjäla godisch....."
Bilderna är snodda från bloggen "Nyköping genom kameran" och stort tack till alla som var med! Supermysigt, Söndagen blev lugn men jag hann med nittio minuter på cykel på Sunlight.3 kommentarer:

  1. Lika kul o innehållsrik läsning som vanligt. Kul att du hakade på och bjöd på dig själv :-)

    SvaraRadera
  2. Tack till de som ordnade det hela och till er som gjorde att
    det hela blev så lyckat.

    SvaraRadera