tisdag 19 februari 2013

Euphoria!

....och på den tionde dagen reste han sig och med styrkan hos en spirande ärtgrodd som vill mot ljuset sträckte han ut sin kropp i ett lyckovrål och de närvarande såg att det var gott....

Kraft!
Igår kände jag mig så frisk att jag vågade röra på mig lite hemma på trägolvet. Jag började med att gå en halvtimme på X-tränaren samtidigt som jag såg Storvreta leka ut Falun på TVn. Fattar nu varför det står en TV i mitt vardagsrum. Den ska ju visa idrott samtidigt som jag idrottar - inte samla damm. Höll ett löjligt lågt tempo och samtidigt örnkoll på pulsen. Höll mig i intervallet 95-105 eftersom jag fortfarande hostar ibland. Ingen feber naturligtvis från igår kväll.

Så kul.....
Fortsatte med att köra tre lugna rundor av min nya stressWOD på tabatatema för överkroppen. Det är så kul att köra med tempo och bara kropp eller kanske något snöre eller en viktplatta. Så skön frihet till skillnad från maskinerna. Visst tittar folk när jag bollar med en tjugokilos i rotationer eller kör box med två femmor i nävarna men det bjuckar jag på. Resultatet kommer att synas till den bästa sommaren som följer på mitt livs bästa vår. Årets alltså.
Hoppas du känner av den glädje jag upplever av att vara igång - smart och försiktigt - igen. Jag hoppas att du smittas av min återvunna styrka och själv går ut och flyttar något tungt från punkt A till B. Det är du som ger mig styrka genom att finnas i närheten. Oavsett vem du är och hur nära du är. Just fuckin´do it och tack för att du läser och stärker mig. Tillsammans gör vi sandstränder av berg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar