tisdag 7 januari 2014

Äntligen måndag!

Som efter en festkväll kommer riket idag att ruska igång. Nyhetsflödet visar tydligt att det är mycket som händer på en gång. Att det här är en ny dag. Sverige har mer eller mindre vilat sig i form och jag är som vanligt fylld av de positiva möjligheter som ligger på vårt bord. Du och jag bestämmer själva vad vi gör av de bollar vi har att spela.

Vi skapar allt själva! Allt!
Jag har vilat mig i form, både påtvingat i form av sjukan och frivilligt i form av egen vilja. Hösten var kaotisk och jag var rejält sliten i kroppen efter alla mil i bil och alla föreläsningar. Naturligtvis är allt det mycket positivt eftersom jag faktiskt bara ägnar mig åt sådant jag vill och tycker om. Några dagar efter jul, annandagen tror jag, satte jag mig bara ner och stirrade rakt ut i rummet i trekvart. Det har aldrig hänt tidigare och det kändes så befriande. Bra och kroppsligt skönt naturligtvis.

Det är rätt. Bryt mönstret och utvecklas.
Utan att blåsa upp det här för mycket så vill jag ändå peka på det nya i den vilan. Jag har medvetet låtit bli att jobba på det sätt jag brukar. Under helgerna har jag läst mycket, pysslat hemma och faktiskt bara hängt med mig själv. Lite kul men fruktansvärt stressande och jag har varit grymt rastlös. Min tanke var trots allt att det hela skulle ge energi. Vilket jag känner idag när jag släpper loss mig själv i alla uppgifter som finns. Jobb, umgänge och träning kommer att fortsätta vara centralt. Nya mål är satta och nya planer smidda. Jag föreslår att vi sätter fart. Nu. Vinnare har roligare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar