tisdag 18 februari 2014

Lunch är för veklingar.

Visst är det så, men det går ju bra att äta även efter lunchtid. Om man tex väljer att träna då. Jag är medlem i et lag och laget hade examen på fas ett i helgen. Enligt rapporterna gjordes ett gott hantverk och jag som är stor del av laget vill tro att de förberedelser vi gjort ligger bakom. Mål, träning och resultat du vet. Nu har vi drabbas av vår och startar en längre fas - fas två - som kommer att föra oss ända fram till sommaren.

2011

Gordon sa redan på åttiotalet att det är tufft att jobba mycket och det är det. Laget var inte påtänkt då utan är ett modernare påhitt. Ska du nå högt ställda mål så krävs hårt jobb, och det är svårare ensam. Den peppande delen finns där. Med ännu striktare matvanor och målmedveten och kanske lite ändrad träning, för glädjens och utvecklingens skull, så kommer det att bli vinst igen. Inne på dag två, idag alltså, känns allt som att öppna julklappar.

2014

Barnsligt leende sitter jag här och knappar in träningen i dagboken. Jag älskar fakta och jag tror att det är viktigt att kunna analysera resultat och även att få en bra pepp genom att grafiskt faktiskt se vad man gjort. Det är tex oerhört kul att se att jag gjort över 1200 träningspass och förbrukat mer än 500 000 kcal. Du, i mitt Sverige får man. Jag uppmanar till och med dig att göra. Det du vill. Allt du vill kan du bli, bara du vågar släppa taget om kanten och ge dig ut. Det gäller i såväl stort som smått. Visst vill du med, hellre än att se tåget försvinna. Bra. Kom då.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar