onsdag 5 februari 2014

Ett exotiskt dygn i Europa.

Jag får samma känsla varje gång jag rullar ner från Åsen (E6:an) eller ner för backarna efter Ljungby (E4:an). När det blir platt så är jag i Europa, jag lämnar Sverige och hamnar i Skåne som är ett främmande land. Jag har länge hävdat att det är en tillgång som vi ska omsätta i cash, "Sell Skåne to Denmark and pay off the statsskuld". Nu får jag kanske börjar tänka om och behålla skiten i riket. Dessutom är det rätt kul därnere.

Speglar i taket förstår jag mig på,
men att raka sig med speglar i hörnet
är ju bara farligt.
Varannan radiostation heter något stil med "24syv" och har tydligen öppet dygnet runt. Jag fortsätter min jakt på den perfekta duschen, den fanns tyvärr inte heller i Helsingborg. Detaljer är viktigt Men världen bästa frukosthörna, herreguuud vad kramsugen jag blev där bland kuddarna. Rena rama Budapest, en trappa ner om du nu varit där. Haft två bra möten i Helsingborg och drar nu en DeliFresh på Max i Halmstad, som dessutom ger oss tourspelare en WiFi-möjlighet till arbete under lunch. Jag lovar att jag inte drack cola, inte åt bröd eller pommes.

Frukost- eller kramhörna? Myspys iaf. Helsing på Stortorget.
Bodde hos sonen i Växjö i måndags kväll och det är en löneförmån att kunna få resa och träffa honom och er andra vänner som jag bor hos, lunchar med eller ibland tränar ihop med. Trivs verkligen just nu med nya jobbet - bara lite annorlunda - och de möjligheter som det ger. Och då tänker jag inte på den höga raggfaktorn som ett VD-kort har i baren, hahaha. Ikväll "Sveriges regnigaste stad" och kanske får jag se Anders Svensson i sin nya bil?

Det blir något nyttigare ikväll.
Har två nybesök i eftermiddag, dvs två företag som jag känner till namnet, och det är det jag gillar bäst. En uppgift att presentera mig och vad vi kan för en person som inte bett om det. Jag vet att jag är en duktig ingenjör i det gör men det som verkligen stimulerar och utvecklar är att möta en ny människa som om ett tag kommer att ringa och säga "Hej, Patrik. Det var trevligt när du var här. Och du har rätt - vi  kör!" Utveckling är ju allt och just textraden "-Vi kör!" betyder mycket just nu. Kram för att du läser och vill.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar