lördag 19 maj 2012

Man får lägga ihop.

Man kanske tom ska lägga ihop. I vår - din och min gemensamma - strävan att uppnå ett bra liv ska inte vardagsmotionen underskattas. Varje litet steg åt rätt håll är ett bra steg. Fundera en stund över vad du idag gör som egentligen är motion. Eller snarare vad du kan ändra för att få ut mer motion. 


Jag skulle kunna komma med en massa bra pekpinnar som att cykla till jobbet eller butiken mm - men det gör jag inte. Jag utmanar dig istället att tänka själv och göra. Jag vet att mina turer till affären ger mig ungefär två extra cykelmil varje vecka. Lågintensiv träning men ändå ytterligare en term i den stora additionen. Vi kollar nästa helg vad du själv hittat under veckan.


Man ska alltså fånga tillfället innan det försvinner. Under en konversation i morse med en polare kom vi fram till att vi skulle kunna fortsätta prata om ditt samtidigt som vi tränade. Det blev en skön halvmil i behagligt prattempo. Ett rent underhållspass för att pumpa runt lite liv i stela muskler och en bra social stund. Man skulle kunna säga att det var ganska effektivt dessutom.

Igår kväll började vi tala om mål - har du satt dig ner och funderat? Bra. Vi hörs igen.


1 kommentar:

  1. Kul att DU har börjat blogga också. Tillsammans är vi starkare!
    Skit i att det finns 278 000 andra träningsbloggar -om du skriver om det DU vill skriva om så kommer folk läsa, för att de vill läsa vad just DU skriver. :-)

    SvaraRadera